Ücretsiz Blogger Temaları 2022

"2022 Blogger Temaları, Ücretsiz Blogger Temaları"

3 min read

 

Google'nin destek verdiği, kullanımı oldukça anlaşılır olan blogger için ücretsiz Blogger temalarını sizler için derledik. Blogger altyapısında tema çeşitliliği bakımından diğer altyapı sağlayıcılarına göre daha az. O yüzdende paylaşacağımız temalar web siteniz için gerekli olan seo, hız ve mobil uyumlu olmalarına özen gösterdik. İndirmiş olduğunuz temayı istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz bazı durumlarda beğendiğiniz temayı blogger tema Türkçeleştirme işlemi yapmanız gerekebilir.

Tema Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim?

  • Kategori Seçimi 
En önemli konulardan biride hangi kategoride paylaşım yapacağınız olacaktır. Blogger ücretsiz tema bakımından diğer platformlara nazaran biraz daha geriden gelmektedir. O yüzden de seçeceğiniz tema tamamen yöneldiğiniz kategoriye uyumlu olması gerekir. Örnek vermek gerekirse; yemek tarifi temasını kurup film sitesi oluşturursanız ziyaretçi olarak kötü karşılanır. O yüzden de bu konumuz oldukça önemlidir.

  • Mobil Uyumluluk 
Kategori seçiminden sonra önemli olan konuda mobil uyumlu olması. Günümüzde telefonların ne kadar hayatımızda olduğunu ve bir şey aramaya kalktığımızda girdiğimiz sitenin uyumlu olmaması ziyaretçi kaybına yol açar. Seçeceğiniz temalarda mutlaka dikkat etmeniz gereken şeylerden biride budur. Kuracağınız temanın Uyumlu olup olmadığına Google Mobil Uyumluluk Testi sitesine giderek bakabilirsiniz.
  • Hız 
Kullanıcıların sevmediği ve nefret ettiği başka bir şeyde hız konusudur. Başka bir etkende sitenize girip çıkma oranı Google’ın kullanıcı deneyimi açısından önem verdiği bir unsurdur. Eğer ki siteniz hızlı ise indekslenme konusunda da rakiplerinizin bir tık ilerisinde olmuş olursunuz. Ayrıca sitemizde bulunan Site Hızlandırma yazımızı okuyabilirsiniz.

2022 Yılı boyunca liste güncel tutulacaktır.

TechSpot Blogger Teması


TechSpot Teması son zamanlarda gördüğüm en iyi teknoloji ve haber teması olabilir. Ayrıca temayı incelediğinizde Webtekno temasına benzerliği dikkat çekiyor.


Demo İndir

Webium Blogger Teması


Webium teması ise Medium temasının blogger'a uyarlanmış hali olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça hızlı ve sade olan bu temayı her alanda kullanabilirsiniz.

Pikify Blogger Teması

Bu seferki temamız ise Pikify Teması. Teknoloji, Haber ve Genel kullanıma oldukça uygun bir temadır.

La–Beauty Blogger Teması

Kadın içerikli paylaşım yapanlar için bence en ideal temadır. Sağlık, güzellik ve bakım, seyahat hatta ve hatta yemek tarifi teması olarak bile kullanılabilir.

Yorum Gönder