Smart Switch ile Yazılım Güncellemesi Nasıl Yüklenir?

"Smart Switch ile Yazılım Güncelleştirmesi Yapma, Yurtdışı Cihazlarda Yazılım Güncellemesi Yapma"

2 min read
Samsung'un Smart Switch uygulaması, telefonunuzda bulunan verileri kolayca yedekleme ve daha önce kaydettiğiniz dosyaları telefonunuza aktarma amacıyla kullanılan bir uygulamadır. Bu makalede yer alan bilgiler, Samsung cihazlarda otomatik güncelleme alamayan ve Yurtdışı cihazlarda IMEI sonrası güncelleme ekranında 'İndir ve Yükle'ye tıkladıktan sonra 'kaydedilemedi' hatası yüzünden telefonunuza güncellemeleri yükleyemediğiniz durumlar için bir rehber niteliğindedir. Yapılan işlemlerin sorumluluğu size aittir. Şimdi başlayalım.

Smart Switch Güncelleştirme Nasıl Yapılır?


Yazılım güncellemesine başlamadan önce bilgisayarınızda uygulamanın yüklü olması gerekmektedir. Eğer yüklü değilse, aşağıdaki bağlantıdan uygulamayı indirebilirsiniz.
Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

1 Adım

Telefon ile uyumlu kablo ile telefonumuzu bilgisayara bağlıyoruz.

2 Adım

Bilgisayarınıza bağladıktan sonra, karşınıza Yedekle, Geri Yükle ve aşağısında Güncelleştir seçenekleri çıkacak. Burada Güncelleştir butonuna tıklayın.

3 Adım

Tıkladıktan sonra, en son yazılım sürümünün bilgileri ekrana gelecek. Devam et butonuna tıklayın.

4 Adım

Daha sonrasında sözleşmeler çıkacak burada hepsini onaylıyoruz.

5 Adım

Sözleşmeleri kabul ettikten sonra, güncelleme dosyasısını indirmeye başlayacak. Bu aşamada telefonunuzla uğraşmamanız daha sağlıklı olacaktır. İndirme hızı internet hızınıza göre değişkenlik gösterebilir.

6 Adım

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, yazılım güncellemesi sürüyor aşamasına geçilecek ve sonrasında telefonunuz yeniden başlatılıp Downloading (Recovery) moduna geçiş yapacaktır. Bu noktada önemli olan, telefon ile bilgisayarın bağlantısını kesmemenizdir.

Son

İşlem bu kadar, aslında çok zor gibi görünen ama bir kaç defa yaptıktan sonra çok basit olan yazılım güncelleştirmesini sizinle paylaştım. Aklınıza takılan soru, öneri ve hataları yorum kısmından iletebilirsiniz.
1 yorum